Ako obnoviť povrchy fasádnymi farbami?

Od vyblednutia farby cez trhliny až po napadnutie riasami – existuje veľa faktorov, ktoré odoberajú fasáde jej počiatočný lesk a ktoré môžu ohroziť aj jej funkčnosť. Konkrétny postup obnovy fasády závisí od jej skutočného stavu, ale kľúčovú úlohu pri akomkoľvek postupe obnovy zohráva kvalitná fasádna farba. Výberu fasádnej farby je potrebné venovať primeranú pozornosť. A nemyslíme tým len výber farebnosti, ale predovšetkým technické a spracovateľské vlastnosti, ktoré ovplyvnia život vašej fasády minimálne na ďalšie desaťročie. 


Prémiová kvalita pre náročných

Prémiové fasádne farby poskytujú maximálnu ochranu fasády pred znečistením či poveternostnými vplyvmi aj v tých najnáročnejších podmienkach, ako sú znečistené centrá miest alebo naopak, exponované miesta v prírodnom prostredí, namáhané vetrom, dažďom alebo ohrozené machmi a riasami.  Bonusom sú mimoriadne spracovateľské vlastnosti, vynikajúca krycia schopnosť a široký sortiment farebných odtieňov podľa vzorkovníka Baumit Life.

Jedinečná vysoko paropriepustná samočistiaca fasádna farba s fotokatalytickým efektom pre dlhodobo krásnu fasádu. Prečo použiť Baumit NanoporColor? Povrch fasády zostane dlhodobo čistý a vďaka fotokatalýze je trvalo chránený aj pred znečistením riasami alebo machmi. Ideálne riešenie do centra mesta, pre dom v prírode, ako aj sanácie a historické budovy.



Silikónová fasádna farba prémiovej kvality, paropriepustná, s mimoriadnou vodeodolnosťou a vynikajúcim spracovaním. Prečo použiť Baumit StarColor? Vaša fasáda získa mimoriadnu ochranu a dlhotrvajúcu odolnosť. Sokle namáhané odstrekujúcou vodou, extrémne namáhané náveterné fasády v nechránenom teréne alebo fasády  modernej architektúry bez tradičných ochranných prvkov oplechovaním – tam všade bude StarColor vaše plus.

Novinka sezóny 2017! Fasádna farba prémiovej kvality s čistým akrylátovým spojivom. Vysoko vodeodolná, s najširšou paletou farebných odtieňov. Prečo použiť Baumit PuraColor? Hľadáte farebný akcent v sýtom alebo netradičnom odtieni? PuraColor vám umožní najviac – okrem 852 štandardných odtieňov Baumit Life sú k dispozícii ďalšie nespočetné možnosti v oblasti farieb na želanie, stačí nás kontaktovať.



Pre profesionálov na každú stavbu 

Sortiment farieb pre každodennú prácu profesionálov, ktoré poskytnú fasáde primeranú ochranu a pekný vzhľad, pričom ponúknu aj výborné spracovateľské vlastnosti, a to všetko za dobrú cenu.

Baumit SilikonColor, silikónová fasádna farba, vodeodolná, paropriepustná. Výborná krycia schopnosť, vynikajúce spracovanie. Univerzálne riešenie pre každý rodinný dom aj panelák.

Baumit SilikatColor, vysoko paropriepustná fasádna farba na silikátovej báze. Ideálna pre sanácie. Ak sú na pamiatkovo chránenej fasáde požiadavky na vzhľad náteru „ako kedysi“, vyskúšajte fasádnu farbu Baumit SanovaColor. Je tiež vysoko paropriepustná, má matný vzhľad a farebnosť v jemných, tradičných pastelových tónoch.



Baumit GranoporColor, akrylátová fasádna farba, vysoko vodeodolná, s jednoduchým spracovaním. Ak obnovujete fasádu a počítate pri tom každý cent, GranoporColor vám dá s istotou najviac.

Spracovanie striekaním

Všetky fasádne farby Baumit Color sú od sezóny 2017 spracovateľné aj striekaním technológiou airless! 
V Baumite tak pre vás máme k dispozícii všetky fasádne farby v kvalite, ktorá umožňuje využívať najmodernejšiu technológiu spracovania, ideálnu pre rýchly postup práce a prvotriedny výsledok obzvlášť na ucelených fasádach s veľkou výmerou. 

Váš Baumit tím

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Nová farba na brizolit

Najkrajšie fasády opäť aj zo Slovenska

Dlhodobo čistá fasáda s ochranou proti tvorbe rias